milen_bg
 
Каталог 2012/2013
Нови Машини
Употребявани
Машини
Производство

 

  • Nowicki
  • Omet
  • Kompo
  • Ramon
NOWICKI

www.metalbud.com

Фирма Metalbud NOWICKI е модерна фабрика и една от най-добрите Европейски производители на високо качествени машини и оборудване за месната промишленост и други части на хранителната индустрия. Производството и професионалният сервиз на фирмата датира от 1974.  
Metalbud NOWICKI е производител на приблизително 150 модела машини за месната промишленост както и технологични линии по индивидуални приложения. Фирмата има дистрибутори в над 45 държави в целия свят.

ОМЕТ

www.omet-foodtech.it

Фирма ОМЕТ е основана през 1959 в град Погибонси с цел производство на машини за колбаси. В началото основният пазар е бил главно месарски магазини в които през това време колбасите са се произвеждали ръчно.
По-късно с развитието на клиентите фирмата започва развитието и дизайна на оборудване за колбасарската промишленост. Във времето фирмата заема водещо място на пазара за месопреработващи машини.

В момента фирма OMET изнася машини в повече от 50 държави.

 

KOMPO


www.kompo.by

RAMON

www.ramonsl.com

Фирма Ramon основана през 1957 посветена на машини за хранителната промишленост.

Над 70% от производството на фирмата отива за чуждестранния пазар. Това е възможно благодарение на отличното качество на машините както и на сервизното обслужване което фирмата предлага на клиентите си.